Wie zijn wij

TechMetaal is al jaren een belangrijke speler in de industriële, maritieme en transportsector als het gaat om de uitvoering van engineering vraagstukken. Of het nu gaat om de productie van tandwielen, draaikransen, producten volgens tekening, of mobiele cameramasten, bij TechMetaal bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Specialisten in maatwerk

TechMetaal bestaat uit een jong en gedreven team dat beschikt over de juiste combinatie van kennis en ervaring om uw project tot een succes te brengen. Onze persoonlijke benadering, flexibiliteit en aandacht voor uw specifieke behoefte, maakt ons specialisten in maatwerk.

Producent, leverancier, engineer, ...

U kunt bij ons rekenen op hoge kwaliteitsstandaarden en een werkwijze die voldoet aan ISO 9001:2015-normen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van maatwerk producten en de uitvoering van hoge precisie opdrachten. 

Daarnaast denken wij graag met u mee over uw beveiligingsvraagstukken. Met onze mobiele cameramasten en mobiele lichtmasten, die wij naar uw wens kunnen engineeren en afbouwen, kunnen wij zorgdragen voor de beveiliging van uw buitenterreinen. Met onze mobiele cameramasten bent u voorzien van 24/7 camerabeveiliging.

Lid van Metaalunie

In alle gevallen waar wij optreden als aanbieder of leverancier zijn de opdrachten die aan ons worden verstrekt en door ons worden afgesloten onderhevig aan de algemene voorwaarden van Metaalunie. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank van Rotterdam.

U vraagt, wij regelen de rest!

Vanaf het moment dat u uw engineering vraagstuk bij ons heeft neergelegd, nemen wij het van u over. TechMetaal zorgt voor productie, engineering, distributie, maar bovenal voor maatwerk! Wij werken snel en accuraat, tegen een fantastische prijs-kwaliteit verhouding